Badminton » Arkiv

Baneudlejning til seniorer/motionister

Udlejningen af baner for sæsonen 2017/18 finder sted i klubhuset søndag den 27. august kl. 9.00

Tildelingen af baner sker ved personligt fremmøde og efter først-til-mølle princippet.

Der kan betales kontant eller med mobilepay.

Medbring gerne liste med informationer, om hvem der spiller på banen (navn, mailadresse, tlf.nr.)

Vi ser frem til at se både nuværende og nye medlemmer

Se ledige banetider og kontingenter her >>

Mvh
Bestyrelsen

MINIton - Kom og prøv noget nyt !

MINIton er et nyt badminton/leg-tiltag i HIF som giver forældre en ny mulighed at lave aktiviteter med deres børn; både for at ”være sammen om noget”, og samtidig for i en tidlig alder at have fokus på børnenes sundhed og trivsel. Ideen med MINIton er at introducere børnene til glæden ved spillet, gennem leg, tilvænningsøvelser og teknisk træning.           Læs mere her >>
 


Ved Kommune Mesterskaberne for Horsens/Hedensted kommuner, der blev afholdt lørdag den 31. januar i Rask Mølle hallerne, stillede fem spillere fra Hatting IF Badminton til start. Udbyttet blev ikke mindre end 4 medaljer - 1 af bronze - 1 af sølv og 2 af guld og dermed kommune mestre !!

André Maj Rasmussen: Bronze i U15B Herresingle

Simon Bøje Stobberup: Sølv i U15B Herresingle

Johanne Kai: Guld og Kommune Mester i U13D Damesingle

Cecilie Maj Rasmussen: Guld og Kommune Mester i U11D Damesingle

Et kæmpe stort TILLYKKE med de flotte resultater til alle deltagere ved stævnet, og en stor tak til alle de medrejste forældre der som altid bakkede vores spillere forbilledligt op.

Henning Rasmussen

Hatting IF Badminton

Formand

HIF medaljeregn ved kommune-mesterskaberne

Nyt fra håndboldafdelingen 02-02-2015
 
Så er vi efterhånden godt midtvejs med sæsonen 2014/15 i HIF´s badmintonafdeling.

I ungdomsafdelingen har vi med glæde konstateret stor tilslutning til DGI´s begynder stævner, hvor Hatting IF hver gang er flot repræsenteret af flere af vores ungdomsspillere, og med mange flotte sejre og godt spil til følge. Når man tager badminton afdelingens beskedne størrelse i betragtning er det imponerende at vi har så mange spillere af sted som det er tilfældet, og at vores spillere tager så mange sejre hjem som det også er tilfældet. En stor cadeau til vores dygtige spillere, samt ikke mindst en bekræftelse til vores trænerstab, at de har fat i noget rigtigt. Stor ros hele vejen rundt ..

Også i DGI´s pointgivende stævner er en del af Hatting IF spillerne aktive, og vi stiller med 5 spillere til kommune mesterskaberne for Hedensted/Horsens kommuner lørdag den 31. januar. Resultater herfra i næste nyhedsbrev. Ligeledes er vi repræsenteret ved Lands Mesterskaberne i Juelsminde i marts måned, hvor vores tre U15 spillere alle har kvalificeret sig. Flot gået, og vi ønsker held og lykke til mesterskaberne, også herfra resultater i næste nyhedsbrev.
 
Badminton afdelingen afholdt opstillingsmøde den 12. januar, hvor der var behov for nyt blod til bestyrelsen da vi havde to bestyrelses medlemmer der ikke modtog genvalg. Det var derfor med stor glæde at vi kunne registrere to nye medlemmer til bestyrelsen på opstillingsmødet.

Badminton bestyrelsen konstituerer sig efter generalforsamlingen i hoved idrætsforeningen til marts som følger:
 
  • Henning Rasmussen (formand)
  • Peder Andreasen (kasserer)
  • Flemming Thyssen (turneringsleder)
  • Finn Jørgensen (bestyrelsesmedlem)
  • Brian Jørgensen (bestyrelsesmedlem)
 
Velkommen i bestyrelsen til Peder og Brian, og en stor tak til vores afgående bestyrelses medlemmer Simon Algren og Ole Tinghuus for Jeres arbejde i badminton afdelingen. Vi glæder os til at tage fat på mange nye opgaver i den resterende del af sæsonen, samt ikke mindst frem mod den nye sæson 2015/16.
 
Vi ses på badmintonbanen !!
 
Mange badminton hilsener
Hatting IF Badminton
Henning Rasmussen
Formand
 
Nyhedsbrev 28-10-2014

Så er vi efterhånden kommet rigtig godt i gang med sæsonen 2014/15 i HIF´s badmintonafdeling.

I ungdomsafdelingen har vi måttet tage afsked med vores dygtige træner Simon Algren, som er flyttet udenlands med omgående varsel. Heldigvis havde vi kørt en ny dygtig træner i stilling, og Mads P. Jørgensen har overtaget ansvaret for instruktion og træning af vores ungdomsspillere. Derudover er vi startet op med MINIton for vores nybegyndere, her varetages instruktionen af vores nye træner Gitte Maj.

Begge hold er kommet rigtig godt i gang med engagerede og lærenemme spillere, men vi tager stadig hellere end gerne imod nye medlemmer, der har lyst til at prøve kræfter med fjerbold og ketcher.

Ungdoms instruktion foregår hver mandag i tidsrummet 16-18

MINIton for nybegyndere foregår hver mandag i tidsrummet 16-17

Mød op i Hatting Hallen mandag eftermiddag – ALLE er velkomne !!!

Som det efterhånden er blevet tradition, afholder vi også i år et DGI begynderstævne, hvor vi håber at en del af vores ungdomsspillere deltager.

Mød derfor op til

DGI Begynderstævne

Søndag den 30. November 2014 kl. ca. 9-13

Hatting Hallen

I seniorafdelingen har vi med glæde konstateret en øget aktivitet på banerne i forhold til sidste sæson. Det er dog stadig muligt at booke en bane, se yderligere info på hjemmesiden hattingif.dk, eller kontakt undertegnede.

OPRÅB

Vi har akut behov for nye medlemmer til bestyrelsen i badminton afdelingen i HIF. Til opstillingsmødet i januar måned SKAL der minimum findes ét nyt medlem til bestyrelsen for at badminton afdelingen kan fortsætte sine aktiviteter.

Der opfordres derfor til, at alle der har interesse i den fortsatte drift af en badminton afdeling i Hatting IF, møder frem til opstillingsmødet i januar måned. Nærmere møde dato offentliggøres på hjemmesiden hattingif.dk snarest muligt. Evt. spørgsmål i denne anledning rettes til undertegnede.

 

Mange badminton hilsener

Henning Rasmussen

Formand

Hatting IF Badminton

Nyhedsbrev Badminton 02-05-2014
Så er sæsonen ved at gå på hæld i HIF´s badmintonafdeling.
 
Det har været en travl, sjov og spændende sæson med masser af aktivitet både på træningsbanen og i diverse stævner og træf, hvor vores spillere er kommet hjem med en lang række flotte resultater.
Vi ser frem til at bygge videre på træningen i den kommende sæson, hvor vi også lancerer MINIton som en helt ny mulighed for at starte op med at ”lege” badminton helt nede fra 4-5 års alderen.
 
I motions afdelingen har der været afholdt klub mesterskaber for senior og oldboys med følgende vindere :
 
Senior Herresingle            Kim Aagaard
Senior Herredouble          Thomas A / Thomas C
Old Boys Herresingle        Christian Andersen
Old Boys Herredouble       Lars Dencker / Finn Jørgensen
 
Stort tillykke til alle klubmestre !!
 
Derudover har vores old boys hold kvalificeret sig til LM (Landsmesterskaber) i DGI holdturneringen hvor det i finalestævnet blev til en flot 6. plads.
 
Ungdomsafdelingen har ligeledes afholdt klubmesterskab for de øvede spillere. Det er blevet afviklet som en double turnering og podiepladserne blev fordelt således :
 
Klubmestre                         Simon Stobberup / Taus Hermansen
2. Plads                              Tobias Andersen / Victor Edvardsen
3. Plads                              Cecilie Lysgaard / Simon Algren
 
Stor tak til alle 14 deltagende spillere, der var mange spændende og tætte kampe, med stor intensitet og godt spil.
 
Resultater fra ungdomsafdelingen siden seneste nyhedsbrev
 
1/3    LM i Fredericia          Simon Stobberup og André Maj Rasmussen U13B guld i HD
Simon og André kan dermed kalde sig landsmestre hvilket er DGI´s svar på danmarksmestre !!
 
15/3  Stævne i Hørning      Simon Stobberup U13B guld i HS
Simon Stobberup og André Maj Rasmussen U13B guld i HD
Simon rykker dermed op i U13A – stort tillykke !!
 
Vi ønsker tillykke til vores dygtige ungdomsspillere med deres flotte resultater, og håber der er endnu flere der har lyst til at prøve kræfter med nogle stævner næste sæson.
 
Badmintonafdelingen vil gerne sige tak for en fantastisk sæson til alle spillere og forældre.
 
Vi ser frem til at se Jer alle igen næste sæson, sammen med en masse nye badminton kammerater !!
 
Mange badminton hilsener
Henning Rasmussen
Formand
 
Nyhedsbrev 24-02-2014

Sæsonen lakker så småt mod enden i badmintonafdelingen, men vi har stadig en del spændende aktiviteter, inden vi lukker ned og kan nyde sommeren.

I forbindelse med vores opstillingsmøde i januar måned måtte vi desværre tage afsked med vores mangeårige bestyrelsesmedlemmer, sekretær Aase Knude samt formand Ulla Lauridsen, som begge ønskede at lade sig pensionere efter lang og tro tjeneste for HIF´s badmintonafdeling.

En kæmpe stor tak skal lyde til begge d´damer for deres indsats i HIF i almindelighed og i badmintonafdelingen i særdeleshed. I særlig grad skal hyldes Ulla for hendes mange år som formand, og hendes kolossale indsats og indvirkning på badminton i Hatting. Uden Ulla havde vi måske aldrig haft en ungdomsafdeling, og uden ungdom som bekendt ingen fremtid…. Ullas betydning for badmintonafdelingen i Hatting står uden for enhver beskrivelse, og fra bestyrelsen kan vi kun håbe, at Ullas bedrifter giver genlyd helt inden for HIF´s mure !!

Vores 3 tilmeldte hold i DGI´s turnering har kun få kampe tilbage i deres respektive rækker, men allerede nu ligger det fast at vores old boys +35 hold vinder deres række, og dermed også har kvalificeret sig til Landsdelsmesterskaberne i april måned. Et stort tillykke til ”de gamle drenge” og samtidig held og lykke ved LM.

Ungdomsafdelingen har haft en del af vores nyere medlemmer af sted til diverse begyndertræf, hvor vores spillere er kommet retur med masser af gode resultater samt gode erfaringer. Vi ser det som et vigtigt aktiv at komme til disse begyndertræf, hvorfor klubben betaler for 2 pointgivende stævner eller 2 begyndertræf før jul og ligeledes 2 efter jul, så alle spillere har mulighed for at deltage gratis i 4 stævner hen over sæsonen. Ønsker man at deltage i flere stævner er det for egen regning, det samme gælder for weekendstævner, hvortil der dog i nogle tilfælde vil være mulighed for tilskud. For deltagelse i begyndertræf bedes I kontakte undertegnede, så vil jeg sørge for tilmelding. For deltagelse i pointgivende stævner kan I selv tilmelde på badmintonpeople.dk, spørg endelig hvis I er tvivl om noget.

Begyndertræffene er fortrinsvis henvendt til spillerne på vores hold 1, der træner fra kl. 16-17, de pointgivende stævner er møntet på vores øvede spillere på hold 2 der træner fra 17-18.

Der vil løbende være opslag på tavlen i gangen ved omklædningsrummene med relevante stævner.

Hatting hallen var lørdag den 1. Februar vært for årets Kommunemesterskab i Horsens Kommune. Et arrangement der forløb særdeles succesrigt, med gode resultater for vores lokale spillere (se nærmere nedenfor), samt god aktivitet i hallen og i cafeteriet til stor fornøjelse for støtteforeningen. Vi vil også i næste sæson forsøge at afvikle såvel begyndertræf som stævne(r) i Hatting Hallen, ikke mindst som incitament for vores egne ungdomsspillere, men også for at sætte Hatting på det store DGI Danmarkskort.

Resultater fra ungdomsafdelingen siden seneste nyhedsbrev:

14/12 : Stævne i Egebjerg                    

Tobias Andersen U17B sølv i HS

4/1 : Stævne i Hørning

 Simon Stobberup og André Maj Rasmussen U13B guld i HD

18/1 : Udtagelse til LM i Juelsminde

Simon Stobberup og André Maj Rasmussen U13B guld i HD
Tobias Andersen U17B sølv i HS
Hermed er Simon, André og Tobias alle kvalificerede til LM

1/2 : Kommunemesterskab i Hatting    

Simon Stobberup U13B guld i HS
André Maj Rasmussen U13B sølv i HS
Rasmus Andreasen U13C bronze i HS
Cecilie Lysgaard U15D sølv i DS
Tobias Andersen U17B guld i HS

16/2 : Stævne i Børkop

Cecilie Lysgaard U15D guld i DS






Stort tillykke til alle vores ungdomsspillere med de flotte resultater!

Ungdomsafdelingen afvikler i løbet af marts/april klubmesterskaber for spillerne på hold 2. Dette vil blive afviklet i forbindelse med den normale træning.

Herudover arbejder vi frem imod at afholde Natminton for alle vores ungdomsspillere fredag den 2. maj kl. 16.30 – 23.00. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, invitation følger snarest.

Som et helt nyt tiltag tilbyder ungdomsafdelingen i sæsonen 2014/15 MINITON, et badmintonkoncept for nye spillere i aldersklassen 5-12 år som har lyst til at prøve kræfter med badminton i en ”light” udgave, hvor vi sætter fokus på badminton gennem leg. En nyhed som vi ser meget frem til at få sat i søen, meget mere herom lidt senere på foråret.

Sidste instruktionsdag for ungdomsspillerne i sæsonen 2013/14 er mandag den 28. April.

Bemærk ingen instruktion i uge 16+17 !!

 

Mange badmintonhilsener

Henning Rasmussen

Tilmelding foregår ved fremmøde i klubhuset søndag den 1. september kl. 9.00, hvor banerne sælges efter ”først til mølle” princippet.

Efterfølgende kan baner tilkøbes ved henvendelse til formand Ulla Lauridsen eller kasserer Ole Tinghuus, se mail-adresser under punktet badminton-udvalget.

Tilmelding til børn- og unge instruktion om mandagen foregår ved fremmøde på instruktionsdagen. Som ny spiller har man mulighed for at komme til instruktion 2-3 gange, inden man endeligt tilmelder sig. Første instruktion er mandag den 2. september kl. 16.00.

Det er for nuværende desværre ikke muligt at tilmelde sig via hjemmesiden.

Nyhedsbrev 15-12-2013

Så er sæsonen i fuld gang i HIF´s badmintonafdeling.

På motionssiden har vi tilmeldt 3 hold i DGI´s holdturnering, hhv. et senior hold, et old boys +35 hold og et veteran +50 hold.

Derudover har vi et stort antal motionister som ”bare” hygger sig med en ugentlig badminton time eller to i hallen. Vi har stadig nogle ledige baner, så er du interesseret så kontakt undertegnede eller kasserer Ole Tinghuus for yderligere oplysninger.

På ungdoms siden er vi kommet rigtig godt i gang med vores nye dygtige træner Simon Algren. Vi har p.t. 25 spillere til vores badminton instruktion hver mandag 16-18.

Vi tager meget gerne mod nye spillere, så mød op om mandagen og prøv om ikke badminton er noget for netop dig !!

Sidste instruktions dag inden jul er mandag den 16. december 2013, første gang efter nytår er mandag den 6. januar 2014.

Fem af vores nye ungdoms spillere har været af sted til ét eller flere begyndertræf, og tilbagemeldingerne har været masser af sjove og gode oplevelser.

Hatting IF afholdt selv begyndertræf i Hatting Hallen søndag den 8. december med 22 deltagere, heraf 4 spillere fra vores egen ungdomsafdeling. Dagen blev en stor succes som vi vil gøre alt for at kunne gentage næste år.

En del af vores lidt mere øvede ungdoms spillere har deltaget i en lang række stævner med ganske stor succes. I U17B har Tobias Andersen gjort det fint som ny oprykket U17 spiller. I U15D har Cecilie Lysgaard og Nicklas K. Jensen været afsted til deres første stævner, og har holdt fanen højt i deres første tællende kampe. I U13B har Simon Stobberup ved et stævne i Brande vundet guld i herredouble, og ved et stævne i Lunderskov ligeledes vundet guld i herredouble. I U13C har André Maj Rasmussen ved et stævne i Egtved vundet guld i herresingle, ved LBS i Fredericia vundet guld i herredouble, ved et stævne i Brande vundet guld i herredouble, og ved et stævne i Lunderskov vundet sølv i herresingle og sølv i herredouble. Disse resultater betyder at André er rykket op i U13B.

Vi ønsker tillykke til vores dygtige ungdomsspillere med deres flotte resultater, og håber der er endnu flere der har lyst til at prøve kræfter med nogle stævner i det nye år.

Hatting IF står som arrangør af kommunemesterskaberne i Hatting Hallen den 1. februar 2014. Vi håber at se så mange af vores ungdomsspillere som muligt til dette stævne på hjemmebane.

For deltagelse i begyndertræf bedes I kontakte undertegnede, så vil jeg sørge for tilmelding. For deltagelse i pointgivende stævner kan I selv tilmelde på badmintonpeople.dk, eller i kan kontakte undertegnede, så sørger jeg for tilmelding. Spørg endelig hvis I er tvivl om noget.

Begyndertræffene er fortrinsvis henvendt til spillerne på vores hold 1 der træner fra 16-17, de pointgivende stævner er møntet på vores øvede spillere på hold 2 der træner fra 17-18.

Der vil fortsat løbende være opslag på tavlen i gangen ved omklædningsrummene med relevante stævner, og jeg vil ligeledes fortsat forsøge at holde Jer opdateret per mail.

Husk at klubben betaler for to stævner eller begyndertræf inden for indeværende sæson.

Rigtig god jul og godt nytår til alle spillere, søskende og forældre.

Mange badminton hilsener

Henning Rasmussen

Nyhedsbrev 30-09-2013
Så er vi efterhånden kommet rigtig godt i gang med sæsonen i HIF´s badmintonafdeling.
 
Instruktionen varetages af vores nye træner Simon Algren og finder sted mandag fra kl. 16 – 18.
 
Klubben betaler for 2 pointgivende stævner eller 2 begyndertræf før jul og ligeledes 2 efter jul, så alle spillere har mulighed for at deltage gratis i 4 stævner hen over sæsonen.
Ønsker man at deltage i flere stævner er det for egen regning, det samme gælder for weekendstævner, hvortil der dog i nogle tilfælde vil være mulighed for tilskud.
 
For deltagelse i begyndertræf bedes I kontakte undertegnede, så vil jeg sørge for tilmelding. For deltagelse i pointgivende stævner kan I selv tilmelde på badmintonpeople.dk, spørg endelig hvis I er tvivl om noget.
 
Begyndertræffene er fortrinsvis henvendt til spillerne på vores hold 1 der træner fra 16-17, de pointgivende stævner er møntet på vores øvede spillere på hold 2 der træner fra 17-18.
 
Der vil løbende være opslag på tavlen i gangen ved omklædningsrummene med relevante stævner.
 
Kontingentet for instruktion er uændret  250,- kr.
 
Beløbet inkluderer bl.a. instruktion, 4 stævnegebyrer og evt. overraskelser i løbet af sæsonen….
 
Beløbet bedes afleveret kontant til træner Simon Algren eller undertegnede senest mandag 28. oktober.
 
Bemærk ingen instruktion i efterårsferien !!
 
Mange badminton hilsener
Henning Rasmussen

 

Sæsonen 2013/14

 

En ny sæson står for døren, og vi er klar til at sætte net op i hallen igen, og få luft under fjerboldene !!

Tilmelding til den nye sæson er søndag den 1. september, se nærmere under ”Tilmelding”.

På ungdomssiden har vi måttet sige farvel til vores dygtige ungdomstræner Jan Stobberup. Jan har ydet en stor indsats for vores unge mennesker, men kan desværre ikke længere afse tiden grundet ændrede arbejdsopgaver og -tider.

En stor tak til Jan for et stort stykke arbejde, og held og lykke frem over.

I stedet er vi glade for at kunne præsentere vores nye træner – Simon Algren. Simon spiller aktivt i HBK, og er ydermere træner i HBK´s ungdomsafdeling.

Vi glæder os meget til at nyde godt af Simon´s kompetencer, og håber at der er rigtig mange børn og unge der har lyst til at komme og spille badminton i Hatting hver mandag. Se også her nærmere under ”Tilmelding”.

Alle er velkomne, uanset om man er ”garvet” ungdoms spiller, eller man aldrig har haft en badminton ketcher i hånden før. Der er plads til alle, og træningen vil blive inddelt således at alle vil få udbytte af træningen.

Vi glæder os til at tage hul på den nye sæson, både for ”gamle” og unge, eksisterende og nye, indfødte og tilflyttere – alle er velkomne i badmintonafdelingen.

 

Go´ sæson til alle !!

Hatting Idrætsforening | Grønhøjvej 11 Hatting | 8700 Horsens | CVR nr. 32636586 | kontakt@hattingif.dk