Håndbold » DHK Flensborg
DHK Pokal Flensborg – medaljer til Hatting IF 01-05-2015
Dette års DHK pokal, som var fra den 10. april til den 12. april 2015, blev en kæmpe oplevelse for Hatting IFs spillere og ledere.

Efter at være blevet indkvarteret om fredagen gik turneringen i gang lørdag for 2 U10, U12 og U14. Glæden var stor hos pigerne, da de efter køreturen til Flensborg blev indkvarteret på den samme skole som sidste år. Det var genkendelsens glæde hos flere af piger. Så efter at have hygget fredag skulle alle hold op og være friske lørdag morgen for at blive transporteret ud til de forskellige haller.

Alle hold kæmpede godt om lørdagen og resultaterne betød at U10 og U12 skulle spille A kampe søndag, mens U14 gik i B mellemrunde.
Derfra gik det derudaf. For kun anden gang i Hatting IFs historie lykkedes det et hold fra Hatting at komme i A finalen !

U12 pigerne vandt alle kampe i A mellemrunden, og derfor stod den på semifinale mod Nr. Bjert Strandhuse. Pigerne vidste godt, at de nu kun var én kamp fra at skulle spille i en fyldt hal med omkring et tusinde tilskuere (de fleste havde i  tidligere år siddet på tilskuerpladserne og set A finalerne), men de stod for presset og kæmpede alt hvad de kunne. Så glæden var meget stor blandt spillere, trænere og forældre da semifinalen blev vundet med to mål.

Humøret var fantastisk i bussen på vej mod finalen, og der blev sunget at finalepladsen var i hus. Selve finalen blev en kæmpe oplevelse med indløb, navne opråb og musik under kampen. Det var en svær modstander fra Otterup HK, men det kunne ikke tage glæden og oplevelsen fra pigerne. Der var også en super opbakning fra Hatting hjørnet fra de andre hold og forældre.

U10 pigerne klarede det også flot om søndagen og begge hold fik 2. pladser i deres puljer. Samtidig havde U14 pigerne gået hele vejen i B mellemrunden, kommet i semifinalen og efterfølgende vundet B finalen !!! Så pludselig var de to medaljehold fra Hatting IF. Tilslut om søndagen blev alle medaljevindere hyldet på gulvet i Idraetshalle og for første gang havde Hatting IF så to hold på gulvet som fik overrakt medaljer og pokaler.

Efter den traditionelle shoppe tur hos Fleggaard på vejen hjem, var der naturligvis højt humør og fælles sang i bussen hjem mod Hatting, hvor vi blev modtaget af  de ventende forældre med flag og hurra råb. En stor tak til alle for denne opbakning og under stævnet i Flensborg.