Hatting Idrætsforening » Årets leder

Åretsleder


 

På HIFs generalforsamling den 26. oktober 2021 blev Sara E. Kjærgaard fra HIF Gymnastik valgt til årets frivillige med følgende begrundelse:

Sara har udvist initiativ, kreativitet og stort gå-på-mod som instruktør for to gymnastikhold. Under coronanedlukningen holdt hun aktivt kontakt med sine to hold. Hun sendte bl.a. inspirationsvideoer til dem for at tilskynde gymnasterne og deres familier til at holde både børn og forældre i gang derhjemme, selv om det i en periode ikke var muligt at mødes om gymnastikken som en fælles og social aktivitet. Desuden styrkede hun i samme periode fællesskabsfølelsen ved at lave online livetræninger med børnene, hvor alle kunne følge hinanden hjemme i stuerne.

Også i den igangværende sæson står Sara i spidsen for to børnehold. Derudover er hun for nylig indtrådt som det nyeste medlem i HIF Gymnastiks bestyrelse, som ser meget frem til at få glæde af hendes store erfaring og engagement.

Stort tillykke🥳👏


Willy Sewerin, 2018/19


På HIFs generalforsamling den 5. november blev Villy Sewerin fra HIF Folkedans valgt til årets leder med følgende begrundelse:
Jeg ønsker at indstille Villy på grund af hans store engagement. Han er et kendt ansigt i Hatting i salget af støttelodder og julekalendre for at sikre afdelingens økonomi. Udover dette er han en engageret leder som altid møder op til fællesmøder og arrangementer på tværs af afdelingerne i HIF.
På vegne af HIF Folkedans' bestyrelse
Alice Mikkelsen
Formand


Årets leder 2017 / 2018

På generalforsamlingen blev Peder Andreasen, HIF Badminton valg som ÅRETS LEDER på indstilling af HIF Badmintons formand Henning Rasmussen med følgende begrundelse:

Peder er relativt ny i bestyrelsen i badmintonafdelingen, men har på meget kort tid sat sit markante aftryk på arbejdet i afdelingen.

Peder har været primus motor i etableringen af badminton fitness som nyt koncept i HIF, og har efterfølgende fået håndboldafdelingen med på den gode idé. Han har selv søsat projektet, lavet reklame via sociale medier og ikke mindst forsøgt at motivere dem han møder på sin vej om at deltage aktivt i det nye tilbud. Peder står derudover naturligvis også selv som instruktør på banen, når det er badminton der står for fitness timen.

Peder er desuden et stort aktiv i det løbende arbejde primært med ungdommen i badmintonafdelingen. Heriblandt kan nævnes Natminton, 2 generationers badminton samt hjælp med den praktiske afvikling af diverse arrangementer i afdelingen. Derudover er Peder badmintonafdelingens repræsentant i DGI´s netværk for badmintonklubber i Horsens Kommune, hvor han deltager i arbejdet med at udveksle ideer og erfaringer, samt forsøge at øge samarbejdet mellem de deltagende klubber.

Slutteligt skal nævnes Peders store engagement i Team Frivillig, hvor han ofte kan ses i klubhuset og hallen i gang med at opfylde diverse opgaver i forbindelse med arrangementer i HIF regi.

Peder er et kæmpe aktiv i Hatting IF i almindelighed, og i badmintonafdelingen i særdeleshed, og det er derfor med stor glæde at vi indstiller Peder som Årets Leder, og vi håber i den grad at han vinder prisen – det har han i den grad fortjent

På badmintonbestyrelsens vegne

Henning Rasmussen


Årets Leder 2016/17: Christina Nielsen, Hatting IF Gymnastik
 
HIF Gymnastik har indstillet Christina med følgende begrundelse:

Christina har været gymnastikleder i mere end 10 år, og har haft mange børn igennem hendes hænder. Hun udviser et stort engagement i gymnastikforeningen, og er altid den som træder til som træner, hvis vi mangler nogle til et hold. Hun møder altid velforberedt og engageret op til timerne. Hun er stabil og meget kompetent til undervisningen af børneholdene. Christina møder børnene på deres niveau, og der er vist ingen børn her i Hatting, som ikke kender Christina og hendes døtre, da hun er god til at inddrage hele sin familie i gymnastikkens  arbejdsopgaver.
Vi håber, at gymnastikafdelingen kan drage nytte af hendes arrangement mange år endnu.


PVA HIF Gymnastik
Hanne Frederiksen
Formand 

Årets Leder 2015/16: Bjarne Skjøtt Sørensen!
Bjarne er i de senere år blevet en stor del af håndboldafdelingen i Hif. Bjarne påtager sig flere og flere arbejdsopgaver og udfører dem på bedste vis.

Bjarne har påtaget sig ansvaret som formand i afdelingen med hvad dermed følger af arbejdsopgaver og beslutninger. Han er altid klar ved telefonen, hvis der er behov for en afklaring i en fart. Han er både lyttende og deltagende, hvis der er problematikker der skal klares. Samtidig har han tillid til de andre ledere i afdelingen, som har et stort råderum, hvis bare det er inden for afdelingens normer.

Bjarne er også træner med stort engagement og går til opgaven med ildhu og glæde ved at se udviklingen af den enkelte spiller.

Bjarne er også en del af KLUBBEN, som står for salg af div.
kioskvarer i hallen til hjemmestævner af forskellig art. Her
har Bjarne også involveret sin dejlige familie, som ofte er med i hallen og giver en hånd med eller bager kage til salg i kiosken.

Alt i alt har Bjarnes arbejdsomhed og ildhu en stor del af skylden for, at Håndboldafdelingen og KLUBBEN kører rigtig god. Derfor skal han være Årets Idrætsleder.

/Håndboldafdelingen

Årets leder 2014/15: LINE JUUL

Igennem mange år har HIF hvert år kåret en person som ÅRETS LEDER. Det er en person, der som træner eller andet i HIF har gjort en ekstraordinær forskel for børn og unge igennem tiden. Det er de enkelte afdelinger i HIF, som indstiller en træner til denne pris, og igen i år blev det én fra gymnastik, som blev kåret.
 
Gymnastikafdelingen indstillede Line Juul med følgende begrundelse:
 
"Line Juul har efter ca. 15 års aktivitet i Hatting Gymnastikforening valgt at trække sig efter denne sæson. Hun har været en stor drivkraft i gymnastikken, hvor hun i mange år havde Børnegymnastik 5 – 6 år. Der var ikke et barn i hele Hatting, som ikke kendte Line. Det kunne også mærkes, når der var opvisning i Hatting Hallen, hvor alle børn løb hen for at skulle give hende high five. Line´s afslutnings bemærkning til hendes gymnastiktimer var altid med tommelfingeren ind i midten, sammen med alle børnene for at sige ”Vi ses”.

Gymnastikafdelingen har draget meget nytte af Line´s mange kompetencer indenfor gymnastikken. Hun har udover at være gymnastikleder, selv været en aktiv gymnast i mange år og er det stadigvæk. Igennem gymnastikken har hun skabt mange kontakter, som Hatting Gymnastikforening har draget stor nytte af.
I 2001 blev Line bestyrelsesmedlem i Gymnastikafdelingen og kort tid efter overtog hun formandsposten fra Laurits Green. Som formand har Line været med til at opbygge gymnastikforeningen, som en solid og velanset forening og hun har været med til at skaffe mange dygtige instruktører. Line er en ildsjæl, og lytter gerne til alle de forslag, som kommer ind. Her kan nævnes ønsker til nye springredskaber, Instruktører som vil uddanne sig til tidens nye trend og deltager gerne i netværksmøder og andre møder i DGI´s netværk, for hele tiden at forny sig.

En anden opgave, som altid har stået Line meget nær er Gymnastikafdelingens juletræsfester. I mange år blev de afholdt i Forsamlingshuset, hvor Line forsøgte at skaffe de rigtige rammer om en hyggelig juletræsfest, sammen med de øvrige fra Gymnastik bestyrelsen. Da Forsamlingshuset blev for lille til dette arrangement, blev det flyttet til Hallen, hvor Line også her har formået at samle Hatting´s børn.

At Line er en afholdt og dygtig formand kom til udtryk i forbindelse med planlægning af gymnastiksæsonen 2014/2015. Her manglede vi akut instruktører til at tage alle vores mange børn, men med hendes overtalelsesevner og mange gule sedler fik hun tingene til at gå op i en større enhed. Det gør hende til årets leder, at hun hele tiden tænker på, hvad der tjener Hatting bedst"

Med ovenstående må vi sige, at Line Juul fortjener at blive Årets Leder 2014.

På gymnastikafdelingens vegne
Gitte Maj
 


Årets leder 2013/14: Lasse Nytofte Petersen


Henrik Thode Nygaard 25 års jubilæum


En ildsjæl er en person, som ofte ulønnet, arbejder begejstret og ivrigt for en sag, eller sagt med andre ord -  en person der brænder for en sag. Disse ord passer perfekt på Henrik Thode Nygaard, som i 25 år har haft mange forskellige funktioner i Hatting IF.

Henrik er kendt af rigtigt mange mennesker i Hatting – både store og små. Det forstår man, når man hører, hvad Henrik har lavet de sidste 25 år i Hatting.
Henrik har spillet håndbold, fodbold og tennis. Han har siddet i bestyrelsen i Håndboldafdelingen i mange år. Han har været håndboldtræner for rigtigt mange hold – både ungdom og senior. Henrik har været med på alle Flensborg turene med mange forskellige håndboldhold. 

I øjeblikket spiller Henrik selv badminton og tennis. Herudover er han medlem af bestyrelserne i håndbold (næstformand), og tennisafdelingen.  I sæsonen 2014/15 har Henrik trænet U14-U18- serie 3 damer og oldgirls i håndbold!

Henrik har også taget sin tørn på mange andre områder. Han har været med til at få mange 60’er fester op at stå, han har taget et meget stort ansvar i forbindelse med afviklingen af Open Air koncerter på Dyrskuepladsen og Kræmmermarkedet. Ingen opgaver er for store eller for små til Henrik.

Henrik er også kendt under navnet Hal-Henrik. Han var i 18-19 år en meget samvittighedsfuld halinspektør. Hallen blev passet og plejet til gavn for både skole og idrætsforening. Henrik stoppede da arbejdsforholdene blev væsentligt forringede. Han arbejder i dag for Hatting-KS.

Henrik er børnenes ven - børnene flokkes altid om Henrik, som er god til at sætte børnene i centrum.

Henrik årets leder 2008-09

I begrundelsen stod:
  • Bestyrelsesmedlem i 12 år
  • Herretræner, dametræner, old girls træner samt
  • Hjælpetræner for samtlige børnehold
  • Fast hjælper i klubhuset
  • Yderst vellidt, en bærende kraft og medvirkende til at ”samle trådene” og udvikle håndboldafdelingen
Henrik kender ikke ordet nej, han er altid parat til at give en hjælpende hånd.
Han sagde heller ikke nej til Helene, som også har været træner i Hatting i mange år. I 2009 kom deres fælles datter Benedicte til verden – en lille solstråle. Familien består endvidere af de to store børn – Christoffer på 17 år og Victoria på 16 år, som Helene har fra et tidligere ægteskab.

Vi siger Henrik mange tak for de 25 år i Hatting IF.  Du har gjort en stor forskel for mange, og vi er glade for at du fortsætter arbejdet i Hatting IF.
 
Kaj Hüttel
Hatting IF, hovedbestyrelsen
24.04.2015

Hatting Idrætsforening | Grønhøjvej 11 Hatting | 8700 Horsens | CVR nr. 32636586 | kontakt@hattingif.dk